Penzion MIA  

Kategorie: Penziony,
Okres: Břeclav

Penzion MIA se nachází v oblasti Hrubého Jeseníku, 12 km od Pradědu, v údolí obce Dolní Moravice, která leží v nadmořské výšce 600 m.n.m. V roce 2007 byl objekt penzionu MIA zcela zrekonstruován.
Obec Dolní Moravice, kde trvale žije necelých 450 obyvatel není přímo turistickým centrem a proto Vám zaručuje klidný a ničím nerušený odpočinek během celého roku.
Přijďte si k nám odpočinout a poznat krásy přírody Hrubého Jeseníku v obci Dolní Moravice.

Penzion MIA nabízí ubytování v osmi moderních, komfortně vybavených apartmánech a to ve dvou, tří nebo čtyř lůžkových variantách, s možností přistýlky, viz dispoziční řešení jednotlivých apartmánů. Prostorné apartmány jsou vybaveny kuchyňskou linkou s nádobím, lednicí, rychlovarnou konvicí, elektrickou dvouplotýnkou, mikrovlnou troubou a televizí. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení (WC, umyvadlo, sprchový kout). Standardem každého apartmánu je podlahové vytápění a TV-SAT. Připojení k internetu – WI-FI – je v našem penzionu dostupné zdarma. Pohodlí ubytovaným hostům poskytnou sedací soupravy s křesly, umístěné ve všech apartmánech. Rodiny s dětmi mohou bezplatně využít možnost zapůjčení dětské cestovní postýlky a dětské jídelní židličky. Všechny apartmány jsou nekuřácké! Hostům Penzionu MIA je k dispozici venkovní posezení s možností grilování, otevřené ohniště, pískoviště pro děti, houpačky, venkovní trampolína se záchytnou sítí, místnost pro úschovu kol či lyží a vlastní oplocené parkoviště. V letních měsících je možnost bezplatně využívat nedaleké obecní hřiště na tenis a volejbal.
Penzion MIA je se svým zázemím, výhodnou polohou určen k celoročnímu využití, vhodný pro jednotlivce, páry, rodiny s dětmi i pro větší skupiny osob a firemní akce.

KONTAKTY:

Penzion MIA
Dolní Moravice č. 27
okres Bruntál
79501

http://www.penzionmia.cz/

slevaMia dm 1
Mia dm 2mia  dm 3Mia dm 4mia dolní moravice

reklamní sdělení

V OKOLÍ TAKÉ NAJDETE

123

Filtrovat mapu podle kategorií =